VAN HARTE WELKOM

Welkom op weer een bijzondere afsluiting van een feestelijk Swingsteesjun jaar. Op deze pagina staan verschillende zaken die belangrijk  of nuttig zijn om te weten over het feest.

Op Oudejaarsavond verwachten we rond de 400 á 425 gasten. Volle bak. Zorg dat je voor 23:30 binnen bent, dan kunnen we samen met jou bewust naar 12 uur toeleven. Tussen 23:30 en 24:00 laten we niemand meer binnen.  Dan pas weer om 0:15 uur.

MUNTVERKOOP
Er is muntverkoop, dus loop na binnenkomst eerst langs de muntverkoop in de zaal.

ER IS NOG GEEN PINMOGELIJKHEID BIJ HET REINALDA PAVILJOEN. NEEM CASH MEE!!!!

GARDEROBE EN TOILETTEN
Laat zoveel mogelijk je jas in de auto. Tussen 21:00 en 23:00 uur zal het namelijk mega druk zijn bij de garderobe. Direct bij entree vindt je links een trap naar zowel de bewaakte gratis garderobe en de gratis toiletten.  Rond 0:00 is de garderobe slechts beperkt open om een jas op te halen. Het is ondoenlijk dat we hierin iedereen kunnen bedienen en die een kwartier of half uur later weer in te nemen. 

ROOKZONE
De overdekte rookzone is als je bij de hoofdingang naar buiten loopt direct rechts. Wijst zich vanzelf. S.V.P. bij binnenkomst je entreebandje tonen aan het Swingsteesjun team bij de kassa.

VUURWERKZONE
Deze is voor het gebouw, bij de hoofdingang. S.V.P. niet afsteken voor 12.00 uur. We steken zelf geen vuurwerk af, maar jij bent van harte welkom met de knallers en de 'hemel hoog dansende pijlen'.

Starring: DJ ALEX

DJ Wally de Lux alias Walter Ravensberg zal niet draaien op het oud- en Nieuwfeest. Hij is helaas om gezinsredenen niet in de gelegenheid om te komen. De door Walter voorgestelde supersub is DJ Alex. DJ Alex is meer dan een topper die Walter persoonlijk goed kent en ook professioneel best aan de weg timmert. Hij heeft zelf ook een party concept en staat  al tig jaar achter de draaitafels.  Vanaf 23 januari hoor je DJ Wally weer op de Landgoedfeesten.
Alle verzoekjes voor deze avond kan je op de avond vragen aan de dj of een email naar william @ Swingsteesjun.nl sturen o.v.v. verzoekje.

TICKETS & polsbandje

Iedereen heeft na betaling van de ticket[s] voor het Swingsteesjun Oud- en Nieuwfeest automatisch een email gekregen met daarin een link naar je eigen ticketpagina. Het ticket formaat is A6 dus heb je voor meerdere tickets betaald, kan je deze op 1 a4 pagina uitprinten ..........
We hebben het liefst dat je de ticket uitprint maar als je geen printer hebt, kan je deze ook laten zien op je smartphone. Heb je verder vragen over de tickets dan kan je me op 'gristelijke tijden' bellen op 06 1893 8260 [09:00 tot 22:00].

Iedere ticket wordt gescand bij de entree en je krijgt een polsbandje om. Hiermee kan je vrij in en uitlopen.
Wie nog kaarten wil kopen aan de deur kan beter zo vroeg mogelijk komen. We verwachten rond 23.00 uur vol en uitverkocht te zijn.  
VOL IS VOL [Brandweer]; We geven geen garantie tot entree als je geen entreekaart hebt.

Bubbels & OLIEBOLLEN

Dinsdag hebben we even de champagne voorgeproefd. We schenken dit jaar de Veuve Pelletier. Deze champagne was in 2013 champagne van het jaar. Wij van WC-eend zeggen: "Smeckt sehr gut".  
Op het feest serveren we een mix van krenten- en gewone oliebollen; fris, vers en fruitig.
Verder is er in de loop van de avond bittergarnituur en een pinda sortering.

UITSERVEREN VAN DE CHAMPAGNE
We starten al rond 23.40 met het uitdelen van de glazen champagne. Dit om te zorgen dat iedereen op het moment supreme kan toasten. Hou bij het dansen dan even rekening dat er dienbladen met instabiele champagne fluts langskomen.

VERVOER EN PARKEREN

Je weet het adres is: Reinaldapad 10, Haarlem. Het is een  zijstraat van de Prins Bernhardlaan tegenover de Willem Pijperstraat. Het pand ligt midden in het Reinaldapark. Vanaf de A205 en de Prins Bernhardlaan kan je het al zien liggen.

PARKEREN
Het parkeren is gratis, ook eventueel verder op in de wijk. Kom zoveel mogelijk met de fiets of kom samen in een auto naar het feest. Er zijn, ik schat, zo'n honderd vijftig parkeerplaatsen op het Reinaldapad, op 50 tot 250 meter van het gebouw. I.v.m. veiligheidsvoorschriften niet bij het gebouw parkeren.

FOTOGRAAF EN FOTOHOEK

Op het feest loopt een hele leuke fotografe rond. Zij zal te pas en te onpas foto's maken. Als je er niet op wilt, zeg het haar of stap even opzij. Twee á drie dagen na het feest plaatsen wij de foto's op de website. Als je bezwaar hebt tegen een foto waar je opstaat, stuur svp een deeplink met naam van de file [rechter muisknop, je weet wel] zodat we die snel kunnen traceren en verwijderen.

FOTOHOEK
Er is een hoekje van de zaal  ingericht waar je met je vrienden, vriend/in kan poseren voor een speciale en te gekke Oud- en Nieuwfeest foto. Is een unieke herinnering aan het feest. Vanaf circa 23.15u stopt dit. Deze foto's zijn na het feest ook beschikbaar op de website van Swingsteesjun. 

ook TICKETS LANDGOED-FEESTEN te koop

Op de avond kan je bij mij tickets voor de volgende Landgoedfeesten kopen. Er zijn dan geen ticketkosten. Graag á contant. Elswout en Groenendaal zijn 16,50 en Waterland en Chateau Marquette zijn 17,50. Diner+rondleiding tickets zijn ook te koop [zie pagina agenda + tickets]

NOG IETS VERGETEN?

Als we iets vergeten zijn, komen we daar vanzelf achter. 

Swinggroet, gruss Gottie und mach spass [shit happens anyway],

William Appelman

organisator en gastheer Swingsteesjun
06 1893 8260