"Ieder zijn ding", is een veel gebruikte uitdrukking. Wij van WC-eend bevelen De Swingsteesjun manier van feesten aan".
De journalist van het Leidsch dagblad schreef de essentie in een treffende kop van een artikel gepubliceerd op 24 september 2015 in "Liever een goed glas wijn op een mooie locatie". (zie onder)We staan ergens voor

Wie ons kent, weet dat we niet naast onze schoenen dansen/lopen. Maar we staan wel ergens voor. (o.a: van 2005 tot juli 2008 succesvol en gelauwerd met de 1e rookvrije dansfeesten van NL.)

Wat betreft de Landgoedfeesten is de toon casual chique, op een mooie, chique plek, een goed glas wijn, je ontmoet de andere friendly en even stijlvolle 30-plusser, 40-plusser en 50-plusser die uit is op een uniek avondje uit.

Vindt bij ons ook de hartelijke, menselijke maat en het  persoonlijke contact. Dat we passie hebben voor dit metier zie je op de dansvloer: We love it en gaan ook graag uit ons dak!!!
En helaas, de beveiligingsbureau's verdienen aan onze feesten geen euro.

uw plastic glas mag daar in

Drink je wijn uit een plastic beker. Als deze leeg is doe je hem in een ton of gooi hem tussen de honderden anderen op de grond. Beveiligers kijken, bij een geluidsvolume van 100dB en meer, je goedkeurend toe.  
Dit is niet  alleen de gewoonte bij  jongeren feesten ook bij vele feesten voor de oudere jongere!!

artikel Leidsch Dagblad, 30up, 40up, Landgoedfeest, Heemstede nabij Haarlem

Artikel en foto in het Leids dagblad over het Landgoedfeest bij Tespelduyn