Foto’s Strandfeest 1 aug 2015

Close

Latest slideshows

Share
Prev Next
OPEN GALLERY

Vanaf 26 september 2015 organiseert Swingsteesjun maandelijks feest op landgoederen in de Haarlemse regio. De toplocaties zijn:: Landgoed Tespelduyn, (Noordwijkerhout), Orangerie van Landgoed Elswout (overveen) of Landgoed Groenendaal (Heemstede). [check de facebook agenda en www.swingsteesjun.nl]Op 29 augustus 2015 is het laatste strandfeest van dit jaar.

OVER DEZE FOTO’S
Op 1 augustus organiseerde Swingsteesjun een bruisend strandfeest bij de Haven van Zandvoort. DJ Flexy Frank maakte er zoals beloofd een feestje van met een brede zomerse mix van de 80s tot nu, dus voor elk wat wils.  Net als bij de edities van 27 juni en 18 juli werd ook dit weer een topfeest.

Meer informatie op http://www.swingsteesjun.nl of bel 06 1893 8260.
—- tot swings –
Swingsteesjun wordt mede mogelijk gemaakt door www.allfunevents.nl teamuitjes voor bedrijven, vrijgezellen, scholen en familie.

DJ Flexy Frank maakte er zoals beloofd een feestje van met een brede zomerse mix van de 80s tot nu, dus voor elk wat wils.

Net als bij de edities van 27 juni en 18 juli wordt ook dit feest weer een goed bezocht topfeest.

Tickets zijn in de voorverkoop 10,-, aan de deur 13,- deur. Deze zijn verkrijgbaar op de website vanwww.swingsteesjun.nl of bij Van der Geest Optiek [Cronéstraat 15, haarlem] en VVV Zandvoort [Bakkerstraat 2].

Meer informatie op http://www.swingsteesjun.nl/ of bel 06 1893 8260.
—- tot swings –
Swingsteesjun wordt mede mogelijk gemaakt doorwww.allfunevents.nl teamuitjes voor bedrijven, vrijgezellen, scholen en familie.

— at De Haven van Zandvoort.