[event id=”4414″ quantity=”true”]

DJ's deze avond zijn de deedays: Bert Coster voor de 70s 80s & 90s Disco Dance Classics en dj Walter Ravensberg (dj Wally) voor de 90s 00s & 10s Dance & House area.

Valentijn vieren met heerlijke dansmuziek [voor elk wat wils], lekkere hapjes, een prachtige plek en 'the friendly 30up'; wat wil je nog meer? Wij zijn zeer verheugd dat we op deze speciale avond DJ Bert Coster hebben als special dj guest. Zijn virtuoze draaikunsten zijn te horen in de disco dance classics area. Het thema is Valentijn dus een  

Landgoed Groenendaal is één van de vaste locaties geworden voor de Landgoed feesten van Swingsteesjun. De laatste editie op 24 oktober 2015 was uitverkocht.  Er zijn twee party areas en een paar lounge area's.

TWEE PARTY AREA'S

- AREA 1: Disco van de '70s, '80s, '90s. Ga je uit je dak op de gouwe ouwe hits van weleer. Mooie soepele overgangen van een dj die weet hoe een feestje te bouwen.
- AREA 2: Dance en House Classics van '00s & now. Verwacht hier leuke mixen en dikke beats van David Guetta, Armin Van Buuren, Dash Berlin, Swedish House Mafia etc etc..

PARTY TIME

Om 20:00 uur kan de 'vroege vogel' al lekker uit haar/zijn dak gaan in de Disco area, tot circa 1 uur. Om 21:30 uur gaat ook de Dance & Trance area open tot 02:00 uur.
Dus party time is van 20:30 - 02:00 uur. Kom lekker op tijd en geniet met volle teugen van de setting, de mensen en de heerlijke muziek in beide area's.

TOPLOCATIE

Landgoed Groenendaal ligt zuidelijk van Heemstede. Het is een stijlvol monumentaal gebouw (17e eeuw) met diverse zalen, omgeven door circa 1,5x2km bos.

De indeling:

Bij binnenkomst is er de brede vestibule met rechts de Van Lennepzaal en aansluitend de Vermeer zaal. In de grote Van Lennepzaal staat de disco dj. Er is een prachtige parket dansvloer. De Vermeer-zaal zal gebruikt worden voor aangenaam verpozen op de stoe... uh fauteuils.

Bij binnenkomst is direct links de vestibule naar de Verweij zaal. Zowel via de drie openstaande dubbele deuren van deze zaal als de vestibule kom je in de ruime serre. De serre geeft via een paar dubbele deuren toegang tot een prachtig groot terras dat, mocht het gaan regenen, in een mum van tijd, een automatisch uitrollende stijlvolle overdekking heeft.

DRESS CODE

Op deze locatie gaan we voor casual chique met rode accenten . Spijkerbroek oké maar zorg verder dat je er mooi er verzorgd uitziet.
Er is een gratis bewaakte garderobe.

Tickets

Hier online en onder andere bij Van der GEEST Optiek in Haarlem en Ajewé Sport in Heemstede. Klik hier voor een compleet overzicht van de voorverkoopadressen.  Alle ticket bestellers ontvangen ook automatisch de Swingsteesjun Nieuwsbrief.

More...

PARKING EN ROUTE

Het adres is: Groenendaal 3, 2104 WP Heemstede. Op de toegangswegen nabij zijn bordjes voor het Landgoed. Aan de voorkant en aan de zijkant, op zo'n 50 meter van het Landgoed, zijn twee grote verlichte parkeerterreinen.

Overgebleven Tijd

33
Days
02
Hours
17
Minutes
41
Seconds

Vragen? Bel 023 3020206 of 06 1893 8260.