104
Days
02
Hours
39
Minutes
42
Seconds

Chateau Marquette in Heemskerk gooit hoge ogen als de mooiste historische locaties van Noord Holland en zeker in Noord Kennemerland, (de omgeving Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk en Castricum). Tot nu toe is het maar enkelen gegund om in het  kasteel van een feest te genieten. Per 2016 mag Swingsteesjun exclusief de mogelijkheid om  er twee keer per jaar een publiek dansfeest te organiseren voor 'de friendly 30up, 40up, 50up'. 

Ons advies kom de 22 oktober mooi op tijd is om wat langer te genieten van de historische pracht en praal. De kilometer lange oprijlaan is bijzonder, de gracht, de kasteeltuin en de originele architectuur  buiten en binnen het kasteel.

  • Het dansfeest is van 21:0 uur tot 02:00 uur. Er is één zaal met Disco Classics hits [jaren 70, 80 en 90] en één zaal met upbeat hits (lekker dansbare Dance en House) van voornamelijk het nieuwe millennium.
  • We serveren heerlijke hapjes en et als op alle landgoederen drink je je wijn uit een mooi glas terwijl je geniet van de prachtige ambiance.
  • De hele begane grond is toegankelijk. De bloemenzaal en de balzaal zijn ingericht als party areas. Er zijn diverse lounge area's zoals de Geverskamer, de Anti-chambre, de Rendorpkamer en de Empirezaal. Het feest en de toiletten zijn ook toegankelijk voor rolstoelen.
Landgoedfeest 24 okt 2015 Heemstede, nabij Haarlem, Leiden, Amsterdam