[event id=”4416″ quantity=”true”]

HET FEEST IS UITVERKOCHT.
ER IS OOK GEEN DEURVERKOOP.

Chateau Marquette in Heemskerk gooit hoge ogen als de mooiste historische locaties van Noord Holland en zeker in Noord Kennemerland, (de omgeving Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk en Castricum). Tot nu toe is het maar enkelen gegund om daar van een feest te genieten. Per 2016 hebben wij de exclusief de mogelijkheid om  er twee keer per jaar een publiek dansfeest te organiseren voor 'de friendly 30up, 40up, 50up'. 

Je kan op 19 maart 2016  natuurlijk gewoon voor het dansfeest komen maar ons advies is om wat langer te genieten van de historische pracht en praal. Een compleet arrangement bestaat uit:

  • Het dansfeest is van 20:30 uur tot 02:00 uur. Er is één zaal met disco dance classics en één zaal met upbeat hits (lekker dansbare dance en house) van voornamlijk het nieuwe millenium.
  • In de loop van de avond worden je heerlijke hapjes geserveerd. Net zoals op alle landgoederen drink je je wijn op deze locatie uit een mooi glas terwijl je geniet van de prachtige ambiance.
  • De hele begane grond en de bijzondere wijnbar in de kelder is toegankelijk. De bloemenzaal en de balzaal zijn ingericht als party areas. Er zijn diverse lounge area's zoals de Geverskamer, de Anti-chambre, de Rendorpkamer en de Empirezaal.

Landgoedfeest 24 okt 2015 Heemstede, nabij Haarlem, Leiden, Amsterdam