Landhuis Waterland in Velsen Zuid is  gelegen op even uniek en bijzonder Landgoed. Het landgoed is privé eigendom en niet voor het publiek toegankelijk. Hier komt men alleen voor een bruiloft of personeelsfeest en een overnachting in één van de stijlkamers of voor een vergadering op niveau. En lucky you als jij dan daarvoor uitgenodigd wordt.

HET FEEST

Het feest is deze keer op de begane grond van het landhuis. In de grote zaal draait dj Wally de Luxe disco dance classics (70s, 80s en 90s aangevuld met toegankelijke toppers van het nieuwe millenium).  Het eerste feest was een groot succes en uitverkocht maar het huis is niet echt geschikt voor drie area's. Ook nu zijn er weer mooie lounge area’s, zodat je ook gewoon kan bijpraten met je vrienden.

Het feest duurt van 20:30 tot 02:00 uur.

Het landgoed ligt aan de: Rijksweg 116 in Velsen-Zuid

Tickets & informatie

Tickets 14,50 in de voorverkoop, aan de deur 17,50 indien beschikbaar
Heb je vragen over de kaartverkoop of wil je met een groep komen, neem contact op met William Appelman op nummer 06 1893 8260.

Geniet zowel van een swingend dansfeest met de ‘friendly 30up, 40up & 50up’ als de monumentale pracht en praal.

HOTELOVERNACHTING

Maak na het feest je ervaring compleet met een overnachting in één van de exclusieve suites van het landhuis. 's morgens een heerlijk laat ontbijt in de  authentieke 'Saartje en Swiebertje'-keuken. Kamers zijn vanaf medio maart te boeken via de ticketslink

More...

ticket is inclusief

Afgezien van een spetterend dansfeest in een prachtige ambiance krijg je op deze avond:

  • We serveren wat free snacks en op de tafel staat pinda garnituur.
  • Natuurlijk schenken we eerste klas wijnen in een mooi glas. 
  • Vrij parkeren met parkeer assistenten. Als je van dichtbij komt, kom dan svp met de fiets of laat je brengen.
  • Garderobe [laat bijvoorkeur je jas in de auto].

Dress code: Casual chique

Wil je ook een feest op Waterland, thuis of ergens anders? Bel ons: 06 1893 8260

OVER SWINGSTEESJUN

Swingsteesjun bestaat al 11 jaar en is landelijk bekend als 30up Dansfeesten by Swingsteesjun. In 2015 begonnen wij met de eerste rookvrije dansfeesten in Nederland, omdat we zelf gewoon lekker in een rookvrije omgeving wilden dansen. Anno 2015/16 zijn de feesten exclusief in historische buitenplaatsen op landgoederen.