Op zaterdag 12 maart 2016 organiseert Swingsteesjun.nl een bruisend 30+ disco classics dansfeest in de Orangerie van Landgoed Elswout in Overveen (vlakbij Haarlem). Aanvang is 20:30 einde 01:00u.
Het is een avond stijlvol en ongedwongen genieten voor de ‘friendly 30up' in een prachtige monumentale setting. In de Bloemenzaal draait dj Wally de Lux een swingende mix van 70s 80s 90s en een paar toppers uit moderne tijden. Geniet op deze avond van de heerlijke free snack en eerste klas wijnen. Als je nog wat wil bijpraten met je vrienden doe dat in de lounge area’s.
Dress code op deze avond is casual chique.

De monumentale Orangerie op het Landgoed Elswout is de grootste van Nederland. In de 18e en 19e eeuw werd zij gebruik als kas. Ze is centraal gelegen in de Randstad, vlakbij Haarlem, Amsterdam, Schiphol en het strand van Bloemendaal en Zandvoort. Parkeren is gratis op de grote verlichte parkeerplaats.

TOPLOCATIE

De feestplek is de toplocatie Orangerie Elswout in Overveen, het adres is Elswoutslaan 22, 2051 AE in Overveen. Op deze extra editie feesten we in één zaal, de dj draait een mix van all time disco classics, meest uit de jaren 70, 80 en 90. Maar je zal ook wat lekker dansbare hits  horen van het nieuwe millenium.

Gedurende de avond serveren we weer hapjes en een pinda garnering stilt ook de lekkere trek. Zoals bekend serveert de Orangerie de lekkerste wijnen en dranken in mooie glazen.

PARTY TIME

Party time is van 20:30 - 01:00 uur.  
Parkeren is gratis buiten het landgoed. Vanaf daar is het een stukje lopen over het Landgoed naar de Orangerie. 

Kaarten zijn alleen online te koop.

Overgebleven Tijd

05
Days
04
Hours
30
Minutes
28
Seconds

Vragen? Bel organisator William Appelman 06 1893 8260.